Oferta d’extraescolars de l’AMPA

Per si us interessa, ací teniu l’OFERTA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L’AMPA per a aquest curs.

D’una banda, teniu a l’abast el full d’informació i de sol·licitud amb l’oferta general d’activitats i, d’altra, el full de sol·licitud (en valencià i en castellà) de l’activitat d’Anglès. El termini de sol·licitud acabarà el pròxim 20 de setembre.
Pròximament rebreu la informació del bàsquet (l’activitat que organitza el CD Lena-Esport, l’escola de bàsquet del CP Pare Català) i de les dues activitats que farem mitjançant la Fundació Esportiva Municipal: els escacs i el handbol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s