SOBRE EL PROJECTE DE FORMACIÓ EN CENTRES QUE INCLOU LA VESPRADA FORMATIVA

Immediatament després de la reunió informativa de pares que, convocada per l’AMPA, va tindre lloc el passat dilluns, 24 de maig, en la qual es va presentar la proposta de projecte de formació en centres per al professorat que inclou la vesprada formativa, la Junta Directiva de l’AMPA va organitzar una reunió amb els i les representants dels pares i les mares al Consell Escolar per tal de tractar aquesta qüestió i analitzar la situació en què es troba la nostra comunitat educativa.

Ací podeu consultar la nota informativa emesa per la Junta Directiva de l’AMPA que conté els principals acords d’eixa reunió, celebrada el proppassat 27 de maig, dijous.

A partir de hui, aquest bloc recollirà qualsevol informació significativa relacionada amb aquest tema.

2 pensaments sobre “SOBRE EL PROJECTE DE FORMACIÓ EN CENTRES QUE INCLOU LA VESPRADA FORMATIVA

 1. Seria interessant saber
  a) quines son les valoracions consensuades en la reunió de la directiva de l'AMPA.
  b) I quina és la proposta de replantejament de la qüestió que heu exposat a l'Equip Directiu.

  M'agrada

 2. Quant al pla de formació i la consulta als pares.

  He llegit el document i a mí em sembla molt bé tot això de la consulta, però només voldria remarcar unes cosetes:

  quant a la consulta:
  estimular la democràcia directa sempre és positiu per la col·lectivitat. Ara bé, per que la consulta tinga aquestos efectes (triar el millor segons el cas) és necessari al meu parer QUE LA DECISIÓ SIGA INFORMADA.

  és a dir, saben els pares i mares què és un pla de formació? per què aprofita? hi ha hagut suficient debat abans per prendre una decisió sobre açò?

  quant a la proposta de formació:
  A mí em resulta difícil entendre que (segons la gent amb què he parlat) molts pares que eren a la reunió on es va exposar el tema, s'oposen a que les persones que estan formant els seus fills i filles, es formen elles també.
  i preferisquen la vessant 'pàrquing' de xiquets que puga tindre l'escola a l'escola entesa com un espai de formació permanent (també de mestres).

  en fi, igual soc un optimista patològic, o visc en un altre món, però quan vaig decidir dur al meu fill al Pare Català no va ser per les seues instal·lacions, sinó perquè vaig vore en l'equip docent, començant per la directora una línia clara i un ideari de centre concret. Si ells creuen que un pla de formació pot ser positiu per al centre, jo no he de dubtar a priori de la seua utilitat.
  Pot ser, abans de la consulta, si s'escau, hauria d'haver algun tipus de debat més en profunditat, almenys entre pares i mares. tal vegada virtualment (en un fòrum a internet, o una llista de correu)

  i en qualsevol cas crec que s'hauria d'evitar per tots els mitjans l'enfrontament entre l'ampa i l'equip docent i encara més evitar que es puguen formar dues faccions a l'AMPA enfrontades. Açò si que seria perjudicial per el funcionament del centre i la educació dels nostres fills i filles.

  amb diàleg, fins el consens.

  josep gavaldà

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s