Arreplegà de pedres a l´esplai d’infantil

EL PERQUÈ D’UNA ACCIÓ SINGULAR:

En resposta a la sol·licitud d’alguns pares i mares d’Infantil, fa unes setmanes es va realitzar una convocatòria per mitjà de l’AMPA per tal de dur endavant una acció singular: traure les pedres més grosses de la parcel·la que des de fa un temps s’utilitza com a lloc d’esplai d’alguns grups d’Infantil.

L’arreplegà es féu el passat divendres 24 d’octubre de vesprada. Pares, mares i alguns xiquets van traure d’aquest espai unes quantes bosses i cabassos plens de pedres i, encara que ningú es va preocupar de fer el recompte d’allò recollit, el volum de pedres retirat fou important.

Quant al perquè d’aquesta acció, l’AMPA vol manifestar que:

  1. L’objectiu que es perseguia, evidentment, no era aconseguir que aquest espai d’esplai quedara en perfectes condicions aquella mateixa vesprada. Això, com bé ho sabem des de l’AMPA, es fa amb altres tipus d’iniciatives que van més enllà del voluntarisme dels pares; iniciatives com les que l’AMPA ha emprès i continuarà emprenent a fi d’aconseguir una escola digna per als nostres fills i que, òbviament, s’adrecen preferentment a denunciar la situació del nostre centre davant els responsables de les polítiques educatives. Una d’aquestes iniciatives, l’ultima d’elles, ha estat precisament adreçar un escrit a la Presidència de la Generalitat on es denunciaven els retards en les obres encetades a l’escola i els incompliments en els compromisos que l’Administració havia assumit en relació amb determinades actuacions pendents.
  2. L’acció de netejar de pedres aquest lloc té doncs un significat que va més enllà del simple fet de contribuir a adequar mínimament un espai per a l’esplai de l’alumnat d’Infantil. L’AMPA entén que aquesta acció té un significat doblement reivindicatiu: en primer lloc, per haver deixat palesa, una vegada més, la capacitat de mobilització dels pares que, quan toca mullar-se, es mullen per contribuir a millorar les condicions de l’escola; en segon lloc, perquè aquesta mobilització es duu endavant perquè tothom siga conscient que encara queden problemes per resoldre i que els pares i mares de l’escola continuaran actius per reivindicar-hi les solucions.
  3. L’AMPA difondrà la informació sobre l’acció realitzada, la denúncia de la situació que va motivar-la i la reclamació corresponent perquè aquesta i altres deficiències de l’escola s’atenguen amb la diligència que mereixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s