Trobada d’Escoles en Valencià en el Barri d’Aiora

El diumenge 27 d’abril en el barri d’Aiora de València va tenir lloc la XXI Trobada d’Escoles en Valencià. Una trobada organitzada per Escola Valenciana que va reunir milers de persones (mestres, mares, pares i moltíssims nens) provinents de més de cinquanta col·legis i instituts. Sota el lema “El valencià és futur”, i després d’una setmana cultural prèvia plena d’actes, el dia de la trobada va arrencar amb un animat cercaviles pel barri i, just després, va continuar amb la gran fira de tallers. En aquests tallers vam tenir l’oportunitat de plantar flors, i tomàquets, realitzar posavasos amb plastelina i altres components, realitzar jueguetes d’efectes visuals. També va haver una comilona amb una multitudinària paella i, si això no era bastant, encara vam tenir l’ocasió d’assistir a l’actuació del grup Titola Teatre amb l’obra L’obre i a l’actuació del Grup Trobada.

La AMPA del Pare Catalá va preparar un taller en el qual es decorava un test amb pintures i després es plantava un bulbo de diverses plantes decoratives. El taller va tenir molt èxit si s’ha de jutjar per l’afluència de criatures i per la cara i l’obstinació.

Dia de festa i també, com sempre, dia de reivindicació: això són, des de fa vint anys, les Trobades. Una festa a favor d’una educació en la nostra llengua i una reivindicació de la dignitat d’aquesta llengua.

Fotos:

Trobada 2008


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s