Els divendres al Pare Catalá

Al llarg del curs 2007-2008 el AMPA del col·legi està organitzant activitats culturals per a fer de l’escola un lloc de trobada, diversió i convivència. Fins al moment s’ha portat a terme l’actuació de “Tito Caperusa el Rei de la Merlusa”, pallasso malabarista i també la companyia de marionetes Tamino Titellaires va divertir als més petits que van gaudir amb “les Aventures de Nely i Toribio”.

A continuació teniu algunes fotos i un resum de l’activitat:

Per al 11 d’abril està previst portar a terme una jornada d’activitats sobre jocs tradicionals valencians en col·laboració amb la Federació de Jocs Tradicional de la Comunitat Valenciana, aquesta va dirigida als alumnes de 3º a 6º. Esperem que la iniciativa us sembli interessant i animeu a participar als vostres fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s