3 pensaments sobre “Comunicat de la Junta Directiva de l’AMPA sobre la proposta de projecte de formació en centres

  1. Josep C plantejava en un comentari anterior les característiques que ha de reunir una consulta entre pares. El pamflet repartit ahir en l'escola demostra que Josep C tenia raó. La desinformació i la intoxicació informativa són un perill.

    Diners: desconec si s'ha fet una valoració econòmica del que pot suposar organitzar activitats per als alumnes en la vesprada formativa. Supose que per als xiquets que vagen al menjador el cost econòmic ha de ser pràcticament zero, ja que les hores d'activitats de la vesprada formativa (hora i mitja) és el mateix nombre d'hores que es redueix en el temps entre la jornada de matí i vesprada al llarg de la setmana. Si es pagava per l'atenció dels nostres fills durant les 15 hores setmanals al migdia, ara serien també 15 hores, 13 i mitjana al migdia i hora i mitja en la vesprada formativa. El problema seria per als pares que no porten als seus fills al menjador, que som una minoria, i per als quals les activitats de la vesprada formativa si que podrien suposar un cost econòmic.

    Temps per a activitats: passar de tres hores a dues i tres quarts o a quatre hores el dia de la vesprada formativa és temps suficient perquè els nostres fills puguen menjar, descansar i fer alguna activitat, especialment el dia de la vesprada formativa. Segur que els que organitzen activitats extraescolares troben atractiu l'horari d'13 a 17 de la vesprada formativa per als seus propòsits.

    M'agrada

  2. Després de valorar l'aspecte econòmic i el temps lliure per activitats, m'agradaria valorar l'aspecte LECTIU, és a dir, eixe quart d'hora de dilluns a dijous, pot resultar productiu? i la mitja hora dels divendres, no serà molta càrrega? i als alumnes de l'escola matinera, com els va afectar el canvi.

    M'agrada

  3. Com a mares i pares, hem de lamentar l'absoluta falta d' informació sobre el proyecte de Formació en Centres que ens ha donat el Col.legi. Els pares i mares tenim la sensació que s'ens ha intenta “colar” un tema com si fora un “no res”. La modificació de horari és un dels temes més sensibles per a tota una comunitat escolar (mares/pares, professorat, fills, administratius, etc.). El primer de tot hauria de ser una informació total i transparent per part de la Direcció i els autors del proyect i després una consulta democràtica i vinculat a tots el sectors. I per damunt de tots el interessos educatius dels nostres fills present i futur de la nostra societat.

    M'agrada

Deixa un comentari